OVER ONS

 
Wie zijn wij?
 
Bedplus Surhuisterveen is uw specialist op gebied van slapen en alles wat daarbij komt kijken.
Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel hebben staan. Met onze ruim 15 jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander dat niemand gelijk is en iedereen andere vragen en wensen heeft. Niet alleen nemen wij alle tijd voor een eerlijk advies passend bij uw slaap- en interieurbehoefte, maar staan wij ook garant voor het gehele proces. Om die reden bezorgen en monteren wij onze boxpsprings zelf bij u thuis en bieden wij deskundige nazorg en garanties.
 
Over onze bedden
 
Onze bedden bevinden zich in het midden segment, waardoor wij garant staan voor een kwalitatief goede boxspring tegen een toch eerlijke prijs. Om dit te kunnen garanderen werken wij nauw samen met onze leveranciers in Nederland en in België. Dit resulteert er ook in dat uw boxspring vaak al binnen 2 a 3 weken in uw slaapkamer staat. 
Sinds kort hebben wij onze eigen lijn boxsprings ontwikkeld, Forestline. Een vernieuwend concept waarbij u alle onderdelen van uw bed zelf kunt samenstellen. U kunt het zo gek niet bedenken! Een standaard hoofdbord te klein? Waarom niet een hele muur bekleden? Geen ruimte voor een televisie aan de muur? Dan biedt een voetbord met televisie-lift wellicht uitkomst. Kortom, er is van alles mogelijk!
 
Meer dan alleen boxsprings
 
U kunt ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras of topmatras. Wij hebben een ruim assortiment in onze showroom, waardoor er altijd iets geschikt voor u tussen zit. Daarnaast hebben wij verschillende soorten kussens, dekbedden en hoeslakens. Het oog wil natuurlijk ook wat, wij hebben een gehele wand vol met de mooiste dekbedovertrekken! 
 

Contact

Bed Plus
Groningerstraat 11
9231 CH Surhuisterveen

0512 79 53 62
 • Jij bent uniek, en dat zou je bed ook moeten zijn. Daarom maken we bij Eastborn uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings.

 • “One night can be life changing”. Want jouw nachtrust bepaalt hoe je de uitdagingen van de volgende dag tegemoet gaat

 • De vernieuwde Axelssøn boxspringcollectie neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen

 • Uw droombed, onze ambacht.

 • Bekijk hier onze showroom

 • Ik slaap heerlijk, super personeel!

  E. Vos - Emmen
 • Goede voorlichting en snelle levering. Vriendelijke eigenaren.

  C. Groen - Boelenslaan
 • Hij slaapt heerlijk! Bedankt voor de super service!

  Fam. Dubbelaar - Hoogeveen
 • Geweldig bed! Bedankt voor de goede service.

  Fam. Mesu - Domburg
 • Bedankt voor de snelle levering en voor alle informatie.

  Fam. Schonewille - Hoogeveen
 • Vriendelijke, en buitengewoon vakkundige verkopers! En ook na de levering van ons nieuwe bed een super service! Topzaak.

  J. Veenstra - Drachten
 • Geweldige service en zonder problemen mocht ik, na inlevering van een dekbed, 3 nieuwe dekbedovertrekken uitzoeken.

  P.Zijlstra - Surhuisterveen
E. Vos - Emmen C. Groen - Boelenslaan Fam. Dubbelaar - Hoogeveen Fam. Mesu - Domburg Fam. Schonewille - Hoogeveen J. Veenstra - Drachten P.Zijlstra - Surhuisterveen