Puur

PUUR ambachtelijke boxsprings:
passie, vakmanschap en uitgerust slaapgenot.
 
PUUR is een nieuw Nederlands merk boxsprings, waar we met recht trots op mogen zijn. PUUR is de nieuwe standaard in luxe modulaire boxsprings. Door de modulaire opbouw van de PUUR collectie kunt u zelf bepalen hoe uw ideale boxspring eruit komt te zien! PUUR boxsprings zijn van Nederlands fabrikaat en worden uitsluitend handgemaakt door mensen met vakkennis en passie. Daarnaast gebruikt PUUR enkel kwaliteits grondstoffen en materialen. Door deze unieke combinatie ontstaat er een topproduct wat er voor zorgt dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.
 
 
PUUR modulair.
 
 
Volgens wikipedia staat modulair voor “een constructiesysteem waarbij veel onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen. Ook wel bouwdoossysteem genoemd.” Zo is de boxspring collectie van PUUR ook een bouwdoossysteem. U stelt zelf uw ideale boxspring combinatie samen door een keuze te maken uit de diverse bouwelementen. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.
 
 
PUUR boxspring.
 
 
De basis is een luxe 27 cm dikke boxspring voorzien van een 7-zone pocketveer, welke zorgt voor een stabiele basis van uw nachtrust. Naar keuze leverbaar als vaste of elektrisch verstelbare uitvoering met luxe draadloze handbediening. Nog luxere uitstraling? Kies dan voor de PUUR Premium boxspring, voorzien van een extra gestoffeerd bedkader. PUUR heeft diverse poot mogelijkheden voor de boxspring van uw keuze.
 
 
PUUR matras.
 
 
Op de PUUR boxspring komt een 7-zone geneste pocketveer welke aan twee zijden is afgewerkt met een hoogwaardige HR koudschuim. Bij een “geneste” pocketveer zijn de veren niet steeds recht naast en achter elkaar geplaatst (in een rechte lijn), maar volgens het honingraat principe. Hierdoor ontstaat er een extra ondersteuning en stabiliteit in het slaapsysteem. Omdat niet iedereen gelijk is van lengte, bouw, gewicht en slaaphouding zijn de matrassen leverbaar in de persoonlijke hardheden soft, medium en stevig. Uiteraard bekleden we de matras met dezelfde stof als de boxspring.
 
 
PUUR toppers.
 
 
De luxe afgewerkte toppers zijn leverbaar als enkele 1-persoons, dubbele 2-persoons of dubbele 2-persoons voorzien van split. Door deze split in de topper is het mogelijk om het hoofeinde van de elektrische boxsprings afzonderlijk van elkaar te kunnen verstellen.
Handig als de een nog wat wil lezen en de ander toe is aan een heerlijke nachtrust. De PUUR toppers zijn voorzien van een schuim in de volgende kwaliteiten:
Elastische Koudschuim soft/medium
Drukverlagende Pearl Gel
Natuurlijke Pulse Latex
De keuze van het soort topper in combinatie met de matras zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.
 
 
PUUR hoofdborden.
 
 
Ieder hoofdbord heeft zijn eigen charme en uitstraling en is bepalend voor de sfeer in uw slaapkamer. U heeft de keuze uit de volgende modellen PUUR hoofdborden:
Oslo - strak, chique en vooral tijdloos
Rome - afgeschuind, strak en robuust
Dublin - dubbelnaalds gestikt blokmotief
London - gecappitoneerd, landelijk, licht klassiek
Bern - fraai inside-out stiknaad
Stockholm - rijkelijk genopt
Belfast - strak met fraaie stiknaad
Edinburgh - dubbelnaads gestikt blokmotief
 
 

Contact

Bed Plus
Groningerstraat 11
9231 CH Surhuisterveen

0512 79 53 62
 • Jij bent uniek, en dat zou je bed ook moeten zijn. Daarom maken we bij Eastborn uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings.

 • “One night can be life changing”. Want jouw nachtrust bepaalt hoe je de uitdagingen van de volgende dag tegemoet gaat

 • De vernieuwde Axelssøn boxspringcollectie neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen

 • Uw droombed, onze ambacht.

 • Bekijk hier onze showroom

 • Ik slaap heerlijk, super personeel!

  E. Vos - Emmen
 • Goede voorlichting en snelle levering. Vriendelijke eigenaren.

  C. Groen - Boelenslaan
 • Hij slaapt heerlijk! Bedankt voor de super service!

  Fam. Dubbelaar - Hoogeveen
 • Geweldig bed! Bedankt voor de goede service.

  Fam. Mesu - Domburg
 • Bedankt voor de snelle levering en voor alle informatie.

  Fam. Schonewille - Hoogeveen
 • Vriendelijke, en buitengewoon vakkundige verkopers! En ook na de levering van ons nieuwe bed een super service! Topzaak.

  J. Veenstra - Drachten
 • Geweldige service en zonder problemen mocht ik, na inlevering van een dekbed, 3 nieuwe dekbedovertrekken uitzoeken.

  P.Zijlstra - Surhuisterveen
E. Vos - Emmen C. Groen - Boelenslaan Fam. Dubbelaar - Hoogeveen Fam. Mesu - Domburg Fam. Schonewille - Hoogeveen J. Veenstra - Drachten P.Zijlstra - Surhuisterveen